PVC / FPO хидроизолация

Твърди соларни системи

Многоелементни системи от твърди соларни модули могат да бъдат инсталирани върху еднослойните покривни мембрани на Sika. Те се поставят директно върху хидроизолационния слой чрез метални профили, които са прикрепени към мембраната със заварени ивици.

Прочети още...

Соларни системи Solyndra

Еднослойните рулонни или течни мембрани с бял цвят и с висока отразяваща способност може да се използват като основа за поставяне на двустранни соларни системи (Solyndra). Благодарение на възможността за преминаване на въздушен / ветрови поток през структурата на тези иновативни соларни системи не е необходимо допълнително закрепване към констуктивната основа или мембраната. Високата отразяваща способност и светлите тонове на

Прочети още...

 Гъвкави фотоволтаични соларни системи

Еднослойните листови мембрани могат да се използват като носител (основна мембрана) за инсталиране на гъвкави соларни клетки. Листовете мембрана с интегрирани соларни клетки са заварени към съществуващ слой хидроизолация. Тъй като соларните модули са разположени непосредствено върху хидроизолационния слой е много важно да се осигури минимален наклон на хидроизолационната повърхност от 3%, за да се избегне задържане на вода.

Прочети още...

Използваеми покривни плочи-Течни мембранни системи

Използваемите покривни плочи могат лесно и сигурно да бъдат хидроизолирани с течни мембрани. Системите Sikalastic предоставят широка гама от решения за хидроизолиране на такъв тип покриви:

Прочети още...

Използваеми покривни плочи-Свободно положени мембранни системи

Свободно положени мембранни системи Sikaplan / Sarnafil

Единослойните мембраните се поставят свободно върху основата, заваряват се, след което повърхността се затежнява с баласт от предвидените покривни елементи.

Прочети още...

Течни мембранни системи Sikalastic

 Висококачествените течни мембрани Sikalastic предоставят:

  •  безшевна хидроизолация
  • устойчивост срещу проникване на корени и микроорганизми
  • силно еластична и премостваща пукнатини система

Прочети още...